Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.37% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] EU creeaza un regim de reglementare pentru criptomonede, afirma seful economic

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


29.06.2020 - Uniunea Europeana pregateste un nou regim de cripto-moneda, care ar putea include cerințe mai stricte pentru proiectele "monede stabile globale", cum ar fi Libra.

Ministrul principal al economiei blocului, Valdis Dombrovskis - sau ca sa-i prezentam titlul complet, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene pentru o economie care functioneaza pentru oameni - a declarat ca Europa trebuie sa profite de oportunitatea de a deveni unul dintre principalii factori de reglementare pentru finante digitale.

"Aceasta este o sansa buna pentru Europa de a-si consolida pozitia internaționala si de a deveni cea care stabileste standardul global, cu companii europene lider noi tehnologii pentru finante digitale", a spus el in timpul unui discurs la Digital Finance Outreach 2020 la inceputul acestei saptamani.

Si primul caz de test, a spus Dombrovskis, ar fi criptomonedele.

Desi unele elemente cripto, cum ar fi tokenurile de securitate, sunt destul de bine acoperite de legislatia europeana, pachete intregi din acestea, in special monedele stabile, raman in totalitate nereglementate.

"Lipsa de securitate juridica este adesea citata ca principala bariera in dezvoltarea unei piete solide de cripto-active in UE", a spus Dombrovskis.

Unii membri ai UE au luat chestiunile in propriile lor maini, ceea ce dauneaza integrarii pietei si ingreuneaza functionarea companiilor la nivelul intregului bloc comercial.

Un nou regim de reglementare a criptomonedelor nu va acoperi doar activele digitale nereglementate, dar va consolida si omogeniza standardele existente pe intregul continent, a spus Dombrovskis.

Dombrovskis, care a fost primul ministru al Letoniei, nu a dezvaluit la sfarsitul acestui an, nu a oferit prea multe detalii despre aspectul viitorului regim, desi a subliniat ca va sustine si stimula inovarea.

Sursa: https://www.coindesk.com/eu-bloc-wide-regulatory-regime-crypto-economic-chief

29-06-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?