Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Deloitte integreaza tehnica de confidentialitate QEDIT in platforma sa Blockchain

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


30.10.2019 - Un comunicat de presa al Cointelegraph din data de 29 octombrie a dezvaluit faptul ca firma de audit Deloitte, care face parte din Big Four, a integrat confidentialitatea dezvoltata de startup-ul criptografic QEDIT in platforma sa Eduscrypt care cuprinde informatii de calificare.

Conform comunicatului, anuntul a fost facut astazi la evenimentul comunitar ZKProof din Amsterdam.

O alta aplicatie a ZK-Proofs

Evenimentul a fost dedicat Zero Knowledge Proofs (ZK-Proofs), un tip avansat de criptografie - folosit de solutia QEDIT - care permite verificarea datelor fara a le dezvalui. Platforma care a fost actualizata pentru a imbunatati confidentialitatea este Eduscrypt, care aparține firmei Deloitte, iar scopul acesteia este sa permita organizatiilor sa urmareasca, sa partajeze si sa valideze calificarile personalului.

Se presupune ca Eduscrypt permite verificarea autenticitatii calificarilor, reduce erorile de date si creeaza un registru comun si acceptat de informații despre calificari partajate intre organizatii. Directorul de tehnologie al Laboratorului Blockchain EMEA de la Deloitte a declarat: "Atat instituțiile universitare cat si intreprinderile se bucura de un avantaj major prin utilizarea tehnologiei blockchain — pentru cele mai multe organizatii care valideaza, administreaza si inregistreaza calificarile profesionale ale personalului si potentialele angajari poate fi un proces foarte oneros si costisitor, cu amenzi de reglementare pentru neconformare. Integrarea solutiei de confidentialitate Zero-Knowledge Proof de la QEDIT ofera organizatiilor gradul de incredere in autenticitatea calificarilor, pastrand in acelasi timp confidentialitatea completa a datelor de baza si respectand reglementarile.”

Tranzactii private pe tehnologiile blockchain

Compania explica ca foloseste ZK-Proofs pentru a permite utilizatorilor de blockchain din intreprindere sa inregistreze si sa autentifice transferurile fara a dezvalui informatiile confidentiale. Participantii la retea pot verifica integritatea tranzactiilor, insa nu pot vedea cine este expeditorul si destinatarul.

Acestea fiind spuse, compania ofera si autoritatilor de reglementare instrumentele necesare pentru a asigura respectarea reglementarilor.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/deloitte-integrates-qedits-privacy-tech-into-its-blockchain-platform

30-10-2019