Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Croatian Post lanseaza programul pilot pentru schimbul de criptomonede in monede fiduciare

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


26.07.2019 - Croatian Post (Posta croata) a incheiat un parteneriat cu Electrocoin pentru a derula un program pilot pentru schimbul de criptomonede in monede fiduciare in orasul Zadar.

Potrivit surselor, serviciul pilot va permite titularilor de criptomonede sa convertească Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Stellar (XLM), XRP si EOS in numerar în unul dintre oficiile locale ale Croatian Post, potrivit unui anunt al serviciului postal din 24 iulie.

Programul pilot de schimb valutar este in prezent disponibil in trei oficii postale din Zadar, pentru a evalua interesul pietei pentru acest serviciu. Croatian Post urmareste in cele din urma sa extinda serviciul in marile orase si centre turistice din Croatia. Potrivit raportului, serviciul de convertire a criptomonedelor in numerar este disponibil de la 15 iulie.

Potrivit anuntului, partenerul Croatian Post, Electrocoin, deruleaza de cinci ani brokerajul pentru Bitcoin. Conform site-ului firmei, serviciile Electrocoin sunt disponibile in intreaga Uniune Europeana.

Criptomonede si blockchain in sectorul postal

In luna februarie, serviciul postal oficial din Lichtenstein, Liechtensteinische Post AG, a anuntat planurile sale de a oferi servicii de schimb valutar pentru criptomonede in locatiile lor fizice. In iulie, directorul regional al filialelor postale din Liechtenstein, Gustav Gstoehl, a declarat ca programul a fost un succes.

Potrivit surselor, Liechtensteinische Post va dezvolta in continuare serviciile prin cresterea limitei zilnice de schimb de la 1.000 de franci elvetieni (1.009 dolari) la 20.000 de franci (20.189 dolari) si extinderea in mai multe locatii.

Dupa cum a raportat anterior Cointelegraph, Austrian Post (Poșta austriaca) a lansat in luna iunie o linie de timbre de colectie certificate prin blockchain. Aceste timbre sunt aparent primele timbre de colectie crypto din lume si au fost emise in doua parti insotitoare - un timbru functional stilizat cu unicornul Ethereum si un autentificator pentru timbru care contine un cod QR.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/croatian-post-launches-pilot-program-for-crypto-to-fiat-exchange

26-07-2019