Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Continental dezvaluie o demonstratie a aplicatiei de castiguri pentru platforma auto bazata pe blockchain

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


02.09.2019 - Furnizorul pentru industria automobilelor Continental a dezvaluit o aplicatie numita Earn As You Drive (Castiga in timp ce conduci), care foloseste tehnologia blockchain pentru a monetiza informatiile despre utilizatorul masinii

Date despre spatiile de parcare in schimbul monedelor digitale

Forbes a raportat stirea pe 29 august. Conform raportului, Continental a incheiat un parteneriat cu firma de tehnologie Hewlett Packard Enterprise si cu furnizorul de retele open source Crossbar.io pentru a crea Earn As You Drive. Conform surselor, aceasta aplicatie permite soferilor sa opteze pentru castigul de monede digitale in schimbul partajarii de informatii despre disponibilitatea parcarilor stradale prin intermediul senzorilor vehiculului. Datele sunt partajate cu un producator, care la randul sau le trimite unui serviciu de parcare terta parte.

Noua aplicatie se bazeaza pe Platforma de Monetizare a Datelor bazata pe blockchain a Continental. Dupa cum s-a raportat anterior de Cointelegraph Brazilia, Continental a incheiat un parteneriat cu Hewlett Packard pentru aceasta dezvoltare, care a fost anuntata din luna februarie. Pe langa monetizarea datelor colectate de vehicule, proiectul si-a propus sa utilizeze datele pentru a consolida increderea si siguranta soferilor.

Programele experimentale de castiguri ale Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover a incercat, de asemenea, un program de castiguri cu Fundatia Iota. Potrivit raportului, compania a testat programul în Irlanda, care permite utilizatorilor sa primeasca criptomonede IOTA in schimbul partajarii de date.

Conform Cointelegraph, Jaguar Land Rover si Iota efectueaza o demonstratie a unei noi tehnologii a registrelor distribuite pentru urmarirea si partajarea datelor energetice. Pe langa furnizarea de date in ceea ce priveste consumul de energie al Jaguar I-Pace, platforma urmareste si originile energiei si se poate asigura ca provine din surse durabile.

Monetizarea datelor pe baza de blockchain, acasa

Dupa cum a raportat anterior Cointelegraph, compania energetica E.On a depus o cerere de brevet pentru un colector de informatii pe baza de blockchain, care ar putea fi folosit pentru monetizarea datelor. Se presupune ca dispozitivul ar folosi senzori pentru a colecta datele utilizatorilor din aplicatii inteligente pentru casa, pe care utilizatorii ar putea apoi sa le vanda selectiv tertilor.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/continental-unveils-demo-earning-app-for-blockchain-based-car-platform

02-09-2019