Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Comisia Europeana solicita dispozitivele Blockchain pentru solutii orientate spre aparare

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


27.03.2020 - Comisia Europeana (CE) ofera subventii dezvoltatorilor de blockchain si altor specialisti pentru solutii care adapteaza tehnologiile de la aplicatiile civile la cele de aparare.

La 24 martie, CE a publicat o licitatie a programului european de dezvoltare industriala in domeniul apararii prin care a solicitat intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) sa propuna solutii rapide, eficiente din punct de vedere al costurilor - axate pe noi abordari si propuneri de tehnologii sau concepte care nu au fost aplicate anterior in sectorul apararii.

Combinatii de blockchain cu "gemeni digitali" in scop logistic

In ceea ce priveste blockchain-ul, CE ofera o prezentare generala pentru ghidarea aplicatiilor pentru program, care vor beneficia de bugetul sau pentru granturi pentru 2019-2025, in valoare de 254 de milioane de euro, daca are succes. Concret, CE solicita propuneri care sunt: "Bazat pe cloud in timp real si geaman digital la fata locului care beneficiaza de robustetea tehnologiilor blockchain, capabile sa canalizeze toate nevoile logistice optimizate in prezent, precum lant de piese de schimb, intretinere, consumabile de energie."

Un geaman digital este reprezentarea virtuala sau oglinda oricarei entitati fizice, active sau procese - indiferent daca este o masina, un obiect, o piesa de infrastructura sau o fiinta umana. Campul blockchain poate consolida integritatea gemenilor digitali, de exemplu, permitand utilizarea de etichete digitale care se verifica impotriva manipularii, care valideaza provenienta, starea si dreptul de proprietate asupra produselor sau obiectelor.

Dupa cum s-a mentionat intr-un raport Deloitte 2018, combinarea gemenilor digitali cu blockchain poate oferi beneficii speciale pentru sectoare precum internetul obiectelor, care poate fi folosit, printre alte aplicatii, pentru intretinerea predictiva in mediile de productie.

Deloitte subliniaza ca blockchain-ul poate fi util pentru a oferi o gestionare sigura a identitatii, modele de proprietate transparente si o analiza eficienta a datelor, toate acestea putand spori flexibilitatea si rezistenta diferitelor sisteme.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/european-commission-calls-on-blockchain-devs-for-defense-focused-solutions

27-03-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?