Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Comisia Bancara a Senatului va organiza o audiere privind reglementarea criptomonedelor

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


25.07.2019 - Comisia Bancara a Senatului va organiza saptamana viitoare o audiere privind cadrele de reglementare pentru criptomonede si blockchain.

Comisia a declarat într-un comunicat de presa ca va organiza o sesiune deschisa numita "Examinarea cadrelor de reglementare pentru monedele digitale si blockchain" pe 30 iulie, desi nu este clar daca aceasta va fi o misiune de constatare a informatiilor sau daca vor fi discutate anumite acte normative specifice.

Jeremy Allaire, CEO al Circle, care reprezinta Asociatia Blockchain; Rebecca Nelson, membra a Serviciului de Cercetare al Congresului, specializata in comertul si finanțele internationale; si Mehrsa Baradaran, profesor de drept la Facultatea de Drept Irvine a Universitatii din California, vor face declaratii in calitate de martori experti.

Audierea va fi transmisa in direct.

Comisia Bancara a Senatului a organizat o serie de audieri în domeniu, cea mai recenta, care a avut loc saptamana trecuta, concentrandu-se pe moneda Libra a Facebook.

Membrii i-au pus lui David Marcus, seful proiectului de criptomonede al Facebook si CEO al filialei sale Calibra, o serie de intrebari in legatura cu acest proiect, dar rareori au adus vorba despre bitcoin sau alte criptomonede.

In schimb, senatorii au facut eforturi pentru a face distinctia intre ecosistemul crytpo mai larg si eforturile Facebook in mod specific, indicand faptul ca ar putea înțelege mai bine tehnologia si clasa de active decat au facut-o in ultimii ani.

Sursa: https://www.coindesk.com/senate-banking-committee-to-hold-hearing-on-crypto-regulation-next-week

25-07-2019