Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.50% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Bancile italiene sunt gata sa incerce un euro digital

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


22.06.2020 - Asociatia bancara italiana (ABI) a anuntat joi ca bancile sale sunt dispuse sa utilizeze de proba un euro digital.

ABI, formata din peste 700 de institutii bancare italiene, si-a exprimat dorința de a contribui la accelerarea implementarii unei monede digitale sustinuta de Banca Centrala Europeana (BCE), prin participarea la proiecte si experimente conexe. Anul trecut, ABI a infiintat un grup de lucru pentru cercetarea activelor digitale si crypto.

Grupul a prezentat 10 considerente pentru un euro digital in anuntul de joi, incepand cu: "Stabilitatea monetara si respectarea deplina a cadrului de reglementare european trebuie sa fie pastrate cu prioritate."

Grupul a prioritizat necesitatea pentru un cadru al monedei digitale care sa fie pe deplin conform cu reglementarile UE pentru a castiga increderea publicului si a declarat ca bancile vor juca un rol esential in mentinerea acestei increderi.

In cel de-al doilea ghid, grupul a declarat ca bancile italiene lucreaza deja cu tehnologia ledger distribuit, facand referire la proiectul Spunta. Proiectul a fost o initiativa a Laboratorului ABI de a integra blockchain pentru a accelera procesarea decontarilor interbancare.

Potrivit grupului, o moneda digitala a bancii centrale (CBDC) ar duce la viitoare inovatii ale sistemului bancar traditional, cum ar fi tranzactiile P2P, tranzactiile de la masina la masina si capacitatea de a gestiona riscul de curs de schimb si rata dobanzii, gratie capacitatilor programabile ale valute digitale.

"O moneda digitala programabila reprezinta o inovație in domeniul financiar, capabila sa revolutioneze profund banii si schimbul. Aceasta este o transformare capabila sa aduca o valoare adaugata potentiala semnificativa, in special in ceea ce priveste eficienta proceselor de operare si de gestionare", se arata in anunt.

Sursa: https://www.coindesk.com/italian-banks-are-ready-to-trial-a-digital-euro

22-06-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?