Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.50% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Bancile din SUA pot oferi acum servicii de custodie Crypto, spune legislatorul

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


23.07.2020 - Oficiul controlorului monedei (OCC) permite tuturor bancilor cu statut national din Statele Unite sa ofere servicii de custodie pentru criptomonede.

Intr-o scrisoare publica din 22 iulie, inspectorul adjunct senior si consilier senior Jonathan Gould a scris ca orice banca nationala poate detine cheile criptografice unice pentru un portofel de criptomonede, lasand drum liber bancilor nationale pentru a detine active digitale pentru clientii lor.

Scrisoarea marcheaza o dezvoltare majora pentru industria monedelor digitale. Anterior, custodia era zona firmelor specializate, cum ar fi Coinbase, care de obicei avea nevoie de o licenta de stat, cum ar fi o scrisoare de bonitate, pentru a oferi servicii investitorilor mari. Acum, companii mari, reglementate, care ofera deja servicii similare de pastrare a titlurilor de actiuni si altele asemenea, ar putea intra in criza.

Scrisoarea, care pare a fi adresata unei banci neidentificate sau unei entitati similare, noteaza ca bancile "pot oferi servicii de stocare mai sigure in comparatie cu optiunile existente" si ca atat consumatorii cat si consilierii in investitii pot dori sa utilizeze custodieri reglementati pentru a se asigura ca nu-si pierd cheile private si, prin urmare, accesul la fondurile lor.

"Furnizarea custodiei pentru criptomonede ar diferi in mai multe privinte de alte activitati de custodie", se arata in scrisoare.

Acesta a subliniat necesitatea portofelelor digitale, adaugand ca, deoarece exista pe un blockchain, nu exista nicio posesie fizica pentru criptomonede.

"OCC recunoaste ca, pe masura ce pietele financiare devin din ce in ce mai tehnologice, va fi probabil o nevoie tot mai mare ca bancile si alti furnizori de servicii sa utilizeze noi tehnologii si modalitati inovatoare de a furniza servicii traditionale in numele clientilor ", se arata in scrisoare.

Sursa: https://www.coindesk.com/banks-in-us-can-now-offer-crypto-custody-services-regulator-says

23-07-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?