Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Banca elvetiana de criptomonede obtine aprobarea pentru licenta bancara in Singapore

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


31.10.2019 - Banca elvetiana de criptomonede Sygnum a primit unda verde pentru furnizarea de servicii bancare in Singapore.

Sygnum: licenta este un "reper important"

Intr-un articol publicat pe blog la data de 31 octombrie, Sygnum, care a obtinut o licenta bancara elvetiana in luna august a acestui an, poate acum sa furnizeze primul produs pentru piata din Singapore.

Sygnum a fost prima companie elvetiana care a obtinut titlul de banca de criptomonede si va viza investitori si institutii acreditate cu fond multi-manager, care va debuta, de asemenea, in jurisdictia sa locala.

Aflata de mult timp in discutie, documentatia pentru Singapore vine sub forma unei licente pentru servicii de piete de capital (CMS) de la Autoritatea Monetara din Singapore (MAS), banca centrala de facto a orasului-stat asiatic.

Seful departamentului Asset Management Sygnum, Stefan Mueller, a comentat in comunicatul de presa: "Licenta CMS este un reper important in stabilirea bratului nostru in managementul activelor, influentand mediul financiar vibrant din Singapore. Aceasta este complementara serviciilor noastre bancare din Elvetia, si va fi benefica, de asemenea, clientilor nostri investitori institutionali si privati calificati."

Membrii executivi dezvaluie interesul elvetian major in domeniul criptomonedelor

Dupa cum a raportat Cointelegraph, Singapore continua sa se pozitioneze ca mediu prietenos pentru afacerile blockchain cu criptomonede.

MAS face parte din structura guvernamentala care dorește sa integreze tehnologiile emergente cu activitati de stat si dincolo de acestea, intrucat schema financiara Project Ubin este stabilita sa inceapa operatiunile anul urmator.

Intre timp, Sygnum vizeaza expansiunea pe piete cum ar fi Hong Kong, precum si in Europa. In luna septembrie, Peter Wuffli, fostul lider UBS, in prezent CEO al companiei, a subliniat dorinta sa de a accesa intregul potential al pietei de criptomonede.

"Mii de clienti ne-au contactat pentru un "one-stop-shop" privind custodia activelor, imprumuturi si schimbul omogen de criptomonede cu monede fiduciare," a dezvaluit acesta.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/swiss-crypto-bank-gets-approved-for-singapore-banking-license

01-11-2019