Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Banca Centrala Elvetiana SNB colaboreaza indeaproape cu autoritatile in legatura cu proiectul Libra al Facebook

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


30.08.2019 - Stirea a fost facuta publica de vicepresedintele SNB, Fritz Zurbruegg, printr-un raport al Reuters din 27 august.

Unele detalii lipsesc inca din documentatia Libra

Zurbruegg a spus ca este inca dificil sa analizeze in totalitate proiectul Libra, invocand caracterul vag al documentatiei disponibile. El a adaugat ca lipsesc inca unele detalii din documente.

Stirea a aparut dupa o vizita a parlamentarilor americani in Elvetia in aceasta luna pentru a clarifica modul in care diverse autoritati elvetiene ar reglementa Libra, precum si pentru a afla mai multe detalii despre proiect. Cu toate acestea, autoritatile americane au emis ulterior o declaratie oficiala care a sustinut ca sunt in continuare preocupati de proiectul de criptomoneda al Facebook.

Reprezentanta americana Maxine Waters, presedintele Comisiei pentru Servicii Financiare al Camerei Reprezentantilor din Statele Unite, a declarat saptamana trecuta ca comisia va continua sa examineze Libra si portofelul digital Calibra.

Intre timp, Facebook se lupta pentru salvarea proiectului care nu a fost inca lansat. Gigantul retelelor sociale a angajat ieri firma de lobby cu sediul la Washington FS Vector pentru a-l ajuta sa reduca presiunea de reglementare cu privire la Libra. Mai devreme, Asociatia Libra a lansat programul sau public de recompense pentru gasirea de vulnerabilitati pentru a preveni problemele de securitate inainte de lansarea Libra estimata pentru anul 2020.

Pe 23 august, Financial Times a raportat ca cel putin trei dintre primii sustinatori ai Libra luau in considerare renuntarea la proiect, avand in vedere raspunsul global negativ fata de proiect.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/swiss-central-bank-snb-is-in-close-contact-with-facebooks-libra

30-08-2019