Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 4.87% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

[Tech News] Autoritatile de reglementare din SUA exploreaza politica pentru banci de a gestiona criptomonede, spune presedintele FDIC

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


12.11.2021 - "Stabilirea unor asteptari clare de reglementare va fi esentiala pentru a oferi acestei piete oportunitatea de a creste si de a se maturiza intr-un mod responsabil", a spus Jelena McWilliams.

Jelena McWilliams, presedintele Federal Deposit Insurance Corporation, sau FDIC, a declarat ca agentia lucreaza cu alte autoritati de reglementare din Statele Unite pentru a explora "in ce circumstante se pot angaja bancile in activitati care implica active digitale".

Intr-un discurs la Conferinta Money20/20 Fintech de luni, McWilliams a spus ca FDIC, in coordonare cu Rezerva Federala si Biroul Controlorului Monedei, incearca sa ofere claritate de reglementare pentru bancile care manipuleaza active cripto, inclusiv monede stabile. Presedintele a spus ca FDIC intentioneaza sa emita "o serie de declaratii de politica" in lunile urmatoare cu privire la indrumarile pentru banci.

Potrivit lui McWilliams, monedele stabile au multe beneficii potențiale pentru consumatori, cum ar fi plati mai rapide, mai ieftine si mai eficiente. Cu toate acestea, ea a sustinut ca, daca "una sau mai multe ar deveni o formă dominanta de plata in Statele Unite sau la nivel global", ar putea exista efecte semnificative asupra stabilitatii financiare a acelei tari, fondurile nemaifiind detinute in bancile asigurate.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/us-regulators-are-exploring-policy-for-banks-to-handle-crypto-says-fdic-chair

12-11-2021

Cu ce te mai
putem ajuta?