Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Amazon Web Services anunta lansarea Bazei de date cu tehnologie cuantica (QLDB) care foloseste metode criptografice

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


11.09.2019 - Amazon Web Services, Inc., o companie care apartine de Amazon.com, a anuntat ca baza de date cu tehnologie cuantica (Quantum Ledger Database - QLDB) este acum disponibila.

Jurnal de tranzactii transparent si constant

Conform unei postari din data de 10 septembrie a Amazon Web Services (AWS), noua baza de date care este recent disponibila, QLBD Amazon, face parte dintr-o noua clasa de baze de date care le ofera clienților un jurnal de tranzactii transparent, constant si verificabil din punct de vedere criptografic, detinut de o entitate centrala de incredere.

In continuare, postarea explica faptul ca QLBD Amazon elimina nevoia clientilor de a se implica intru-un efort complex de dezvoltare a unor aplicatii proprii de tip registru sau sa se bazeze pe capacitatile unui cadru de tip blockchain.

Shawn Bice, Vice Presedinte in cadrul Amazon Web Services, Inc. a relatat pentru Business Wire faptul ca AWS a folosit deja o versiune a Amazon QLDB timp de mai multi ani, pentru a stoca date pentru unele dintre cele mai critice sisteme ale sale si a beneficiat de capacitatea de a observa o istorie constanta de schimbari. In plus, acesta a adaugat: "Astazi, suntem mandri sa anuntam lansarea Amazon QLDB, care le ofera clientilor nostri un serviciu complet care le pune la dispoziție aceleași posibilitati de a tine evidența unui registru, împreuna cu posibilitatea de a-si verifica integritatea datelor prin utilizarea unor metode criptografice. Suntem nerabdatori sa vedem cum clientii nostri isi eficientizeaza operatiunile si isi imbunatatesc experientele client-partener prin utilizarea Amazon QLDB.”

Amazon angajeaza experti in tehnologia blockchain

La inceputul lunii august, Cointelegraph a raportat ca Amazon este interesat sa angajeze un inginer de dezvoltare software pentru echipa sa din Colorado, pentru a dezvolta un sistem blockchain pentru publicitate. Postarea este urmatoarea: "Pentru noua noastra echipa din Boulder, CO cauta un inginer de dezvoltare software pentru a lucra in cadrul echipei noastre Advertising FinTech, concentrata pe ideea de a dezvolta sisteme de registru, facturare si reconciliere, cu scopul de a asigura transparenta datelor in cadrul tranzactiilor financiare internationale."

Sursa: https://cointelegraph.com/news/amazon-web-services-announces-cryptography-using-quantum-ledger-database

11-09-2019