Libra Internet Bank

[Tech News] Una dintre cele mai importante banci din Elvetia ofera acum tranzactionarea monedelor digitale

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


26.02.2021 - Bordier & Cie se asociaza cu banca de active digitale Sygnum pentru a oferi clientilor tranzactii cu monede digitale.

Bordier & Cie, o institutie financiara elvetiana care opereaza de peste 170 de ani, a anuntat un parteneriat cu banca de active digitale Sygnum pentru a permite clienților sai sa achizitioneze active digitale.

Integrarea cu platforma bancara business-to-business Sygnum permite clientilor Bordier sa cumpere Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) si Tezos (XTZ).

Anuntul descrie aceasta miscare ca "punand bazele unei oferte cu o gama mai larga de produse si servicii reglementate de active digitale", inclusiv optiuni si clase de active tokenizate. Partenerul administrativ Bordier, Evrard Bordier, a declarat:

"Prin parteneriatul cu Sygnum Bank, oferim clientilor nostri o solutie integrata unica, permianndu-le in acelasi timp sa investeasca in aceasta noua clasa de active cu creștere ridicata, cu incredere deplina."

Bordier a mentionat ca aceasta miscare a fost determinata de cresterea cererii din partea clientilor care doresc sa isi diversifice portofoliile cu active noi.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/one-of-switzerland-s-leading-banks-now-offers-crypto-trading


Publicat pe: 26 Februarie 2021