Libra Internet Bank

[Tech News] Serviciul postal national din Elvetia va lansa stampila cripto pe Polygon

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


30.09.2021 - Stampila cripto elvetiana este un obiect digital de colectie legat de o stampila fizica traditionala emisa de Posta Elvetiana.

Serviciul postal national din Elvetia lucreaza pentru a elimina decalajul dintre timbrele fizice si industria criptomonedelor digitale prin introducerea de timbre digitale tranzactionabile.

Pe 20 septembrie, Posta Elvetiana a anuntat oficial lansarea viitoare a "stampilei cripto elvetiene", un obiect digital de colectie legat de o stampila fizica emisa de serviciul postal in valoare de 8,9 franci elvetieni.

Stampila cripto elvetiana va oferi o reprezentare digitala a unei stampile fizice si va fi stocata pe un blockchain. "Fiecare design formeaza un token nefungibil si este stocat in Polygon Blockchain", a declarat pentru Cointelegraph un purtator de cuvant al Postei Elvetiene.

Cumparatorii vor putea descoperi online un geaman digital al stampilei lor fizice printr-un cod QR tiparit langa stampila fizica. Imaginea stampilei cripto va arata unul dintre cele 13 modele posibile si poate fi colectata, schimbata si tranzactionata online, a spus Posta Elvetiana.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/switzerland-national-postal-service-to-debut-crypto-stamp


Publicat pe: 01 Octombrie 2021