Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank a înregistrat peste 17.000 de accesări simultan, în prima sesiune de aplicare pentru programele FamilyStart și Student Invest

București, 15 martie 2024 – Libra Internet Bank, care oferă posibilitatea de a aplica printr-un proces 100% online pentru creditele FamilyStart și StudentInvest, a înregistrat peste 17.000 de accesări simultan, în jurul orei 9:00, când a fost deschisă prima sesiune de aplicare pentru cele două programe.

Libra Internet Bank oferă credite FamilyStart, pentru care statul acoperă 75% din dobândă, printr-un proces de aplicare 100% online

București, 15 martie 2024 – Libra Internet Bank pune la dispoziția celor interesați de accesarea unui credit prin programul FamilyStart un proces de aplicare 100% online, prin intermediul site-ului băncii. La ediția din 2023 a FamilyStart, Libra a aprobat credite în valoare de aproximativ 159 de milioane de lei, mai mult decât toate celelalte bănci participante cumulat.

Libra Internet Bank oferă credite StudentInvest, pentru care statul acoperă 100% din dobândă, printr-un proces de aplicare 100% online

București, 15 martie 2024 – Libra Internet Bank pune la dispoziția celor interesați de accesarea unui credit prin programul StudentInvest un proces de aplicare 100% online, prin intermediul site-ului băncii.

Cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă și mai multă iubire de Dragobete: 15% cashback instant

Pe 24 februarie, de Dragobete, sărbătoarea națională a iubirii, cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă deținătorilor 15% cashback instant (în limita a 500 de lei per tranzacție) pentru plățile efectuate la cei peste 500 de parteneri din rețeaua de Avanposturi – magazine online, clinici medicale private, restaurante (inclusiv delivery), agenții de turism, saloane de cosmetică, petshop-uri și multe altele.

Libra Internet Bank a oferit o finanțare în valoare de peste 82 milioane lei pentru construirea de către DRI a patru parcuri solare, pe o suprafață de 82 de hectare, în Mureș

București, 2 februarie 2024 - Libra Internet Bank a acordat o finanțare de 82,7 milioane lei pentru un proiect de energie verde cu o putere totală de peste 53 MW, construit în județul Mureș de către Glodeni Energy, companie care face parte din portofoliul DRI (DTEK Renewables International B.V.).

Marțea e ziua ideală să plătești taxe și facturi. Folosește cardul Libra și ai 10% cashback

În perioada 16 ianuarie - 26 martie 2024, dacă îți plătești taxele sau facturile la utilități (apă, gaze, electricitate) în orice zi de marți, folosind un card Libra de la Mastercard, vei primi 10% din sumă înapoi pe card. Limita pentru cashback este de 50 de lei per card.

Clienții Libra Internet Bank pot depune bani la bancomatele Euronet

Începând cu data de 10 ianuarie 2024, clienții Libra Internet Bank au posibilitatea să depună bani în conturile bancare pe care le dețin, folosind cardurile emise de bancă și anumite ATM-uri din rețeaua Euronet.

Libra Internet Bank a câștigat premiul “Produsul bancar al anului – categoria Creditare”, pentru FamilyStart, la Gala Piața Financiară

București, 12 decembrie – Libra Internet Bank a fost recompensată pentru implementarea programului FamilyStart, cu premiul “Produsul bancar al anului – categoria Creditare”, la cea de-a XXVIII-a ediție a Galei Premiilor Revistei Piața Financiară.

Radu Grațian Ghețea, președintele CA al Libra Internet Bank, premiat la Gala BankingNews

București, 4 decembrie - Președintele Consiliului de Administrație al Libra Internet Bank, Radu Grațian Ghețea, a fost premiat la Gala "18 ani de BankingNews", pentru contribuția adusă la dezvoltarea și maturizarea bankingului românesc.

Libra Internet Bank oferă credite cu 2,49%* dobândă prin FamilyStart, până la 31 decembrie

Clienții Libra Internet Bank au oportunitatea să acceseze, până la 31 decembrie 2023, credite cu 2,49% dobândă*, prin programul FamilyStart, finanțat de Guvernul României, care subvenționează 75% din dobânda aferentă si 100% din comisionul de analiză.