Libra Internet Bank

Știri financiare

Radu Grațian Ghețea, președintele CA al Libra Internet Bank, premiat la Gala BankingNews

București, 4 decembrie - Președintele Consiliului de Administrație al Libra Internet Bank, Radu Grațian Ghețea, a fost premiat la Gala "18 ani de BankingNews", pentru contribuția adusă la dezvoltarea și maturizarea bankingului românesc.

Libra Internet Bank oferă credite cu 2,49%* dobândă prin FamilyStart, până la 31 decembrie

Clienții Libra Internet Bank au oportunitatea să acceseze, până la 31 decembrie 2023, credite cu 2,49% dobândă*, prin programul FamilyStart, finanțat de Guvernul României, care subvenționează 75% din dobânda aferentă si 100% din comisionul de analiză.

Libra Internet Bank a inaugurat a treia sucursală în Constanța

Libra Internet Bank a deschis o nouă sucursală în Constanța, situată la adresa Bulevardul Ferdinand numărul 19. Este cea de-a treia sucursală a Libra în Constanța.

Lucian Anghel a fost desemnat Director General Adjunct al Libra Internet Bank și economist-șef al băncii

București, 26 octombrie – Libra Internet Bank își întărește echipa de management prin desemnarea lui Lucian Anghel pentru funcția de Director General Adjunct. Numirea va fi oficializată după aprobarea din partea Băncii Naționale a României. Lucian Anghel va coordona Aria de Risc a băncii (Chief Risk Officer) și va îndeplini, de asemenea, rolul de economist-șef al Libra Internet Bank.

Atenție la tentativele de phishing!

Libra Internet Bank nu transmite mesaje email prin care vi se solicită confirmarea identității.

Libra Internet Bank finanțează cu 6,65 milioane euro proiectul imobiliar Stellaris Residencias, dezvoltat de Hercesa România în cartierul Drumul Taberei

București, 27 septembrie 2023 - Libra Internet Bank și Hercesa România au semnat un nou contract de finanțare pentru construcția unui complex imobiliar, al 12-lea parteneriat de acest fel între cele două companii. Cea mai nouă creditare oferită este în valoare de 33 de milioane de lei, aproximativ 6,65 milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului Stellaris Residencias, ce va fi construit în cartierul Drumul Taberei din București.

Libra Internet Bank își continuă extinderea și deschide a doua sucursală în Brașov

Brașov, 25 septembrie – Sediul noii sucursale este în cartierul Astra, o zonă în plină dezvoltare, atât din punct de vedere al investițiilor, cât și al infrastructurii.

“Mămăliga de Aur” a fost cel mai savurat eveniment la Târgul Agriculturii Românești

Prima ediție a competiției “Mămăliga de Aur”, organizată de Libra Internet Bank la FarmConect România, a fost cel mai de succes eveniment al târgului organizat de Forumul APPR în Slobozia, județul Ialomița.

Libra Internet Bank, partenerul numărul 1 pentru fintechuri în România, a ales Temenos pentru plățile externe

Toronto, Canada, 19 septembrie - Temenos (SIX: TEMN) a anunțat astăzi că Libra Internet Bank, una dintre cele mai inovative bănci din România, a ales Temenos pentru a-și moderniza capacitățile de plată folosind Temenos Payments Hub pentru a efectua plățile externe ISO 20022 și raportarea (Swift CBPR+) în rețeaua SWIFT. Libra va folosi platforma modulară și scalabilă a Temenos pentru a adăuga alte canale de plată pe viitor, reunindu-le într-o platformă eficientă unică.

Libra Internet Bank invită fermierii români la “Mămăliga de Aur”, un eveniment Agribusiness, organizat în parteneriat cu APPR

Libra Internet Bank, specializată în finanțarea domeniului Agribusiness, organizează în premieră competiția “Mămăliga de Aur”. Concursul va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 14:00, în cadrul Târgului Agriculturii Românești, un eveniment agricol complet al Forumului APPR – Mândru că sunt fermier și care are loc anual în Slobozia, județul Ialomița.