Libra Internet Bank

Apartament 2 cam IasiApartament 2 cam Iasi

Acest anunt nu mai este valabil!

Aleea Mihail Sadoveanu nr 59F
Pret: 415.468 lei
Apartament 2 cam Iasi
  • Apartament 2 cam Iasi
  • Apartament 2 cam Iasi
  • Apartament 2 cam Iasi
  • Apartament 2 cam Iasi
  • Apartament 2 cam Iasi
  • Apartament 2 cam Iasi

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Apartament 2 cam Iasi:

Vanzare apartament 2 camere Iasi

 

Propunem spre vanzare, in procedura de executare silita, apartament  compus din 2 camere si dependinte situat in cartierul Carol I al municipiului Iasi, pe Aleea Mihail Sadoveanu nr 59F, la parter. Apartamentul este amplasat intr-un bloc nou, de tip S+P+4E+PH, construit in 2019 si are o suprafata totala de 61 mp.

Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, tamplaria interioara este din lemn iar usa de la intrare este metalica. Finisajele interioare sunt de calitate buna si constau in pardoseli placate cu gresie in baie, hol si parchet laminat in camere si bucatarie. Peretii interiori  sunt zugraviti in vopsele lavabile sau placati partial cu faianta, in baie si bucatarie. Confortul termic este realizat cu sistem de incalzire prin pardoseala.

Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile din reteaua edilitara:  

Zona din imediata vecinatate poate fi caracterizata ca relativ linistita, cu o poluare redusa. Zona este predominant formata din blocuri cu regim mediu de inaltime, case si spatii comerciale.

Pentru localizare click aici

 

Pret evaluare: 553.957 lei

Pret licitatie 415.468 lei

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.