Libra Internet Bank

Vanzare apartament BaneasaVanzare apartament Baneasa

Str. Garlei
Pret: 614.500 euro
Vanzare apartament Baneasa
  • Vanzare apartament Baneasa
  • Vanzare apartament Baneasa
  • Vanzare apartament Baneasa
  • Vanzare apartament Baneasa
  • Vanzare apartament Baneasa
  • Vanzare apartament Baneasa

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Vanzare apartament Baneasa:

Vanzare apartament  str Garlei

Va propunem spre vanzare la licitatie, apartament compus din 5 camere, doua terase generoase si dependinte aferente, situat pe Str. Garlei nr. 24. Apartamentul este situat la ultimul etaj al unui imobil cu regim de inaltime S+P+5E+Pod, imobilul este construit in anul 2018, acesta are o suprafață utilă de 267,75 mp si o suprafață utilă totală de 316,62 mp.

Solutia constructiva a cladirii este:

1. Structura de rezistență este de tip cadre de beton, fundații, planșee din beton armat si inchideri perimetrale din cărămidă/BCA;

2. Compartimentarea interioară este din cărămidă/ BCA;

3. Acoperisul este de tip șarpantă de lemn cu învelitoare din tablă;

4. Fațada: la exterior, blocul este placat cu polistiren și acoperit cu tencuială decorativă;

5. Tâmplăria exterioară a blocului este din PVC cu geam termoizolant;

6. La interior: pardoselile din zonele comune sunt placate cu gresie, iar pereții sunt acoperiți cu zugrăveli lavabile. Accesul pe verticala constă într-o scară din beton si un lift.

Aspectul interior al scării este curat si îngrijit. Imobilul beneficiază de toate utilitățile, iar la intrarea în bloc este instalat video-interfon.

Pret: 614.500 EURO

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.