Libra Internet Bank

Apartament 2 cam RahovaApartament 2 cam Rahova

strada Buzoieni nr 10
Pret: 55.000 euro
Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova
  • Apartament 2 cam Rahova

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Apartament 2 cam Rahova:

Se vinde in procedura de executare silita, la licitatie, apartament cu 2 camere si dependinte, situat in Rahova strada Buzoieni. Apartamentul in suprafata totala de 51,6 mp este decomandat si se afla intr-un bloc construit in perioada anilor 1980, de tip P+8. Finisajele interioare sunt medii si constau in: usa metalica la intrare, gresie in baie, bucatarie, hol si balcon, mocheta in camere, peretii placati cu faianta in bucatarie, baie si balcon, vopsele lavabile in rest. Tamplaria exterioara este din PVC, cea interioara este din lemn iar la intrare exista usa metalica.

Proprietatea este situata in apropiere de piata Rahova. Zona dispune de numeroase facilitati social urbane: unitati sanitare (policlinici, spitale, farmacii), de invatamant (gradinite, scoli, licee), centre comerciale, sedii banci.

Amplasamentul este bine localizat si permite un acces usor.

 

Pentru localizare click aici

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.