Libra Internet Bank

Teren Intravilan ValsanestiTeren Intravilan Valsanesti

Localitatea Valsanesti, jud Arges
Pret: 25.590 RON
Teren Intravilan Valsanesti
  • Teren Intravilan Valsanesti

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Teren Intravilan Valsanesti:

Teren Intravilan Valsanesti

Propunem spre vanzare teren in suprafata de 1.510mp, cu destinatia actuala de teren intravilan arabil, situat in Localitatea Valsanesti, jud Arges, punctul Ungurenus.

Proprietatea are acces la caile de transport in comun –linii autobuz , statii se afla la o distanta de aproximativ 25 minute de mers pe jos de proprietate, are acces la drum judetean asfaltat si pe drum pietruit aprox 30 m, curentul electric si apa sunt in zona.

 

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.