Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.70% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Vanzare apartament la curte OradeaVanzare apartament la curte Oradea

Acest anunt nu mai este valabil!

Str.Mimozei nr.8
Pret: 41.900 euro
Vanzare apartament la curte Oradea
 • Vanzare apartament la curte Oradea
 • Vanzare apartament la curte Oradea
 • Vanzare apartament la curte Oradea
 • Vanzare apartament la curte Oradea

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Vanzare apartament la curte Oradea:

Va propunem spre vanzare la licitatie publica, imobil compus din 2 camere si dependinte situat in orasul  Oradea,  str. Mimozei, construit in jurul anilor 1900,  amplasat la parterul unei constructii cu regim de inaltime S+P+1E, intr-o zona centrala cu multiple atractii.

Apartamentul are o suprafata utila de 63.74mp, dispune de o boxa cu suprafata de 14,71mp, este decomandat, finisajele interioare sunt de calitate medie, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termoizolant, usa de la intrare este din  pvc, incalzirea apartamentului se face cu centrala termica proprie, pe gaz, apartamentul fiind racordat la toate utilitatile urbane, cum ar fi: electricitate, gaze, canalizare, apa .

 

Constructia in care se afla amplasat apartamentul este finalizata in jurul anilor 1900, regimul de inaltime al acesteia este S+P+1E, structura de rezistenta este din  fundatii din beton armat, sistemul constructiv-caramida cu plansee din beton, acoperisul este tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla. In prezent constructia se afla in reabilitare, fatada constructiei va fi tencuita pastrand arhitectura si istoria anilor 1900.

Pret: 41.900euro

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.