Libra Internet Bank

Teren Sieu MagherusTeren Sieu Magherus

Acest anunt nu mai este valabil!

Crainimat, comuna Sieu Magherus, jud Bistrita Nasaud
Pret: 9.473 ron
Teren Sieu Magherus
  • Teren Sieu Magherus
  • Teren Sieu Magherus
  • Teren Sieu Magherus
  • Teren Sieu Magherus
  • Teren Sieu Magherus

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Teren Sieu Magherus:

Propunem spre vanzare teren extravilan cu  categoria de folosinta "livada" in suprafata de 2900mp, situat in localitate Crainimat, comuna Sieu Magherus, jud Bistrita Nasaud.

Terenul este amplasat in zona periferica a locatitatii, nu dispune de utilitati, forma terenului este dreptunghiulara.Terenul este inclinat, accesul se realizeaza pe un  drum de pamant, la mica distanta de acesta sunt ampalsate case pentru locuit.

 

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.