Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Vanzare casa BuzauVanzare casa Buzau

Acest anunt nu mai este valabil!

Buzau Str.Dorobanti
Pret: 60.700euro
Vanzare casa Buzau
 • Vanzare casa Buzau

Cere mai multe detalii

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Vanzare casa Buzau:

Vanzare casa Oras Buzau

Va propunem spre vanzare casa de locuit, situata in Oras Buzau pe str. Dorobanti, compusa din teren in suprafata de 304mp, constructie tip locuinta cu suprafata construita de 84mp si anexa in suprafata construita de 24mp, suprafata desfasurata=50mp. Imobilul are regim de inaltime Parter, este  construit in anul 1960, amenajat in 2015, fundatia este din beton, acoperis tip sarpanta, invelitoare din tabla, tamplarie din PVC cu geam tip termopan, finisaje interioare medii. Dispune de toate utilitatile publice precum  instalatii electrice, apa, gaze, finisajele sunt de calitate buna.

Pret:60.700euro

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.