Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Vanzare casa Targu Neamt Vanzare casa Targu Neamt

Acest anunt nu mai este valabil!

Targu Neamt
Pret: 38.250euro
Vanzare casa Targu Neamt
 • Vanzare casa Targu Neamt

Cere mai multe detalii

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Vanzare casa Targu Neamt :

Vanzare casa Targu Neamt Propunem spre vanzare la licitatie publica, casa situata in localitatea Targu Neamt, str. Cuza Voda, formata din teren in suprafata de 332 mp, cu deschiderea= 17,6ml, pe acesta este amplasata constructia cu regim de inaltime Parter, finalizata in anul 2002, compusa din 4 camere, bucatarie si hol. Structura de rezistenta este din caramida si boltari, finisajele interioare sunt din gresie, faianta, parchet, tamplaria exterioara este din lemn,beneficiaza de instalatii electrice, sanitare, incalzirea se realizeaza cu CT proprie pe gaz cu calorifere din otel, acestea sunt de calitate medie. Zona dispune de reţele pentru: alimentare cu energie electrică, alimentare cu apa, gaz, telefonie, CATV, retea de drumuri modernizate cu imbracaminte din beton asfaltic. Pret:38.250euro

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.