Libra Internet Bank - Licitatii publice si vanzari
AVETI INTREBARI?
0748.884.312 / 0754.054.641
Luni - Vineri: 09:00 - 17:30
LICITATII PUBLICE SI VANZARI

LIBRA INTERNET BANK iti ofera preturi foarte atractive pentru bunurile mobile/imobile aflate in prezent in proprietatea bancii sau in cursul procedurii de executare silita/faliment. Pentru o prima vizualizare a bunurilor disponibile, te invitam sa accesezi paginile cu informatii din aceasta sectiune.

Licitatiile de acest tip reprezinta pentru tine oportunitati de a cumpara proprietati sub valoarea de piata a acestora, asa ca iti recomandam sa urmaresti in timp categoriile de proprietati care te intereseaza.

Pentru bunul pe care vrei sa il treci in proprietatea ta, te invitam sa faci o oferta scrisa si sa o trimiti prin email sau sa o depui la sediul central/sucursalele LIBRA INTERNET BANK impreuna cu numarul tau de telefon. Vei fi contactat de catre Departamentul nostru de Valorificare Garantii.

Licitatia publica este metoda prin care LIBRA INTERNET BANK , cu ajutorul unui executor judecatoresc, vinde proprietatile urmarite in cadrul procedurii de executare silita. Locul de desfasurare a licitatiilor este sediul executorului judecatoresc care se ocupa de cazul proprietatii respective. Participarea unei persoane fizice sau juridice la licitatie presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in publicatia de vanzare.

Ghid de participare la licitatii:
  • Poate participa la licitatie orice persoana care, pana la ora stabilita pentru inceperea vanzarii prin licitatie publica, a consemnat cu titlu de cautiune la dispozitia executorului, in contul indicat de acesta, cel putin 10% din pretul de incepere a licitatiei pentru bunurile pe care intentioneaza sa le cumpere;
  • Pretul de la care incepe licitatia este cel prevazut in publicatiile de vanzare;
  • Daca nu se obtine pretul de incepere a licitatiei, la acelasi termen, bunul va fi vandut la cel mai mare pret oferit;
  • Dupa adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat sa depuna de indata intregul pret, in numerar ori cu ordin de plata sau orice alt instrument legal de plata;
  • Dupa plata integrala, se va emite Actul de Adjudecare, act ce reprezinta titlul de proprietate.


Adjudecatarii vor efectua demersurile legale necesare pentru evacuare conform art. 578 si urmatoarele din Codul de Procedura Civila. In perioada 01 Decembrie al anului curent - 01 Martie al anului urmator, nu se pot efectua evacuari, decat in cazul in care se face dovada de catre adjudecatar ca el si familia sa nu au la dispozitie o locuinta corespunzatoare ori ca debitorul si familia sa au o alta locuinta corespunzatoare in care s-ar putea muta imediat.

Contact:
Mobil: 0748.884.312 / 0754.054.641