Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI
Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 8.39% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
 

API Banking

Open Banking pentru cei inovativi

API.Payments

Automatizeaza-ti complet platile pe care le realizezi catre partenerii de afaceri, totul de o maniera simpla, rapida si sigura.
Acest API permite initierea de ordine de plata in lei din conturile pe care le ai deschise in Libra Internet Bank.

Mod de utilizare

Daca ai cont deschis la Libra Internet Bank te poti conecta la serviciul API.Payments, pe baza credentialelor primite, si poti initia ordine de plata din contul tau in lei catre orice alt beneficiar cu un cont in lei deschis la orice banca din Romania.

API.Accounts

Conecteaza-te oricand la conturile tale pentru a verifica soldul acestora si pentru a obtine lista tranzactiilor intr-un interval de timp selectat de tine.
Iti poti verifica toate conturile pe care le ai deschise la Libra Internet Bank.

Mod de utilizare

Daca ai cont deschis la Libra Internet Bank te poti conecta la serviciul API.Accounts, pe baza credentialelor primite, si poti solicita oricand soldul sau istoricul tau de tranzactii intr-o perioada data.

API.Investigator

API Investigator: un instrument online, simplu si rapid de investigare a datelor economico-financiare ale partenerilor tai de afaceri, fie ca acestia sunt furnizori, clienti sau terte parti.

Mod de utilizare

Daca ai cont deschis la Libra Internet Bank te poti conecta la serviciul API.Investigator, pe baza credentialelor primite, si poti initia interogari de date specificand Codul Unic de Inregistrare (CUI) al societatii ce urmeaza a fi investigata, precum si tipul rapoartelor dorite.

Proiecte de open banking? Avem in lucru mai multe servicii si functionalitati care sa poata fi accesate prin API-uri iar acestea urmeaza sa fie lansate cat de curand.

Daca ai solicitari specifice iti recomandam sa ne contactezi si sa ne spui acest lucru.

Iti punem la dispozitie o suita de solutii open banking: API-uri flexibile, intuitive, scalabile, ca tu sa-ti poti construi usor business-ul.

Ai o propunere?    


Ai nevoie de ajutor?